spitalul orasenesc harsova
Spitalul Orășenesc Hârșova, deschizător de drumuri în Radiologie

Un mamograf 3D HOLOGIC, primul și singurul din țară cu un sistem de puncție ghidată 3D cu vacuum a fost pus deja în funcțiune la Spitalul Orășenesc Hârșova.

Tot la Hârșova, medicii au de astăzi la dispoziție un aparat cu multiple aplicații care duce Radiologia convențională 2D mai aproape de CT, cu un nivel mult mai scăzut de radiații. De asemenea, medicii vor putea lucra cu un aparat pentru densitometria osoasă, singura metodă acceptată la nivel mondial pentru calculul densității osoase, fără de care nu se poate iniția tratamentul Osteoporozei.

Stirea a fost prezentată în presa de mai multe publicații.

Cuget Liber

Radio Constanta

Focus Press 1

Dotto Tv

Focus Press 2

Redeschiderea cabinetulul de Pediatrie, după 20 de ani !

Dragi hârșoveni,

Suntem încântați să vă anunțăm că, la inițiativa conducerii spitalului și prin eforturile Doamnei Doctor Elena Mangu, se redeschide cabinetul de pediatrie din cadrul ambulatoriului Spitalului Orășenesc Hârșova, la mai bine de 20 de ani de la închiderea sa!

Începând de astăzi, vă puteți programa telefonic la numărul de telefon 0758/343.231.

Program Doctor Elena Mangu:

Ambulatoriu: Luni - Vineri - 12.00 - 14.00
Compartiment: Luni-Vineri - 08.00 - 15.00.

Vă asigurăm de profesionalismul noii echipe din cadrul Spitalului Orășenesc Hârșova, de empatia membrilor față de cei mici și de faptul că veți beneficia de cea mai bună îngrijire medicală pentru copilul dumneavoastră !